Freelancer - Zoe | Freelancer.be
Pragmatisch en ondernemend als ik ben, hou ik ervan om mijn talenten te gebruiken en daarbij wat uitgedaagd te worden. Ik vind het immers heerlijk om steeds bij te leren. Ik ben altijd zelfstandig geweest, heb mijn eigen zaken opgezet en laten bloeien (mijn ondernemende kant) maar heb ook boeken geschreven en recent nog, tussen andere activiteiten door én met grote onderscheiding, een Master taal- en letterkunde behaald (mijn studieuze en ijverige kant).

Ook nu nog heb ik een vakantiedomein in de Vlaamse Ardennen waar ik het praktische werk kan delegeren, en een platform rond mindfulness in Gent waar ik een aantal uren in de week lesgeef. Ik denk dat het de yoga en de meditatie zijn die voor mijn innerlijke rust zorgen, waardoor ik veel kan combineren.

Het meest hou ik van schrijven en communicatie - niet voor niets werd ik filologe. Tijdens mijn studie en vooral bij mijn papers en thesis werd ik geprezen voor de degelijkheid van mijn research en een uitzonderlijk vlotte schrijfstijl: ik hou ervan om de dingen heel goed te doen en mooi werk af te leveren.

Door mijn verscheidenheid aan interesses en levenservaring, ben ik van vele markten thuis. Ik heb vooral voeling met de geesteswetenschappen maar verdiep me ook graag in wat iets verder van mijn bed ligt.

Mijn vakantiedomein ziet er zo uit: www.le-zen.be
Mijn platform in Gent: www.sleepinginthetemple.com
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play