Freelancer - Thomas | Freelancer.be
Ik ben een enthousiaste, ondernemende, creatieve geest die van veel markten thuis is. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook volledig voor. Een ‘9-to-5’ mentaliteit is mij volledig onbekend, aangezien ik continu met mijn grote passie bezig ben, ondernemen. Als voetbalcoach ken ik ook het belang van teamgeest en een goede onderlinge communicatie in functie van een vlotte samenwerking. Mijn
ervaring in het veld leerde me om zelfstandig en analytisch te werk te gaan en om steeds open te
staan voor nieuwigheden.

Als organisator van tal van events en beurzen leerde ik het belang van planning en het delegeren van verantwoordelijkheden. Ook het aansturen van grote teams is mij niet vreemd. Het gevoel dat komt kijken bij het bedenken en realiseren van een event is onbeschrijflijk en biedt telkens veel voldoening, of het nu gaat om een kleine productie of een enorm event. De passie voor het organiseren zit diep in mij.

De laatste jaren ben ik continu bezig geweest met digitale media, pers, communicatie en marketing. Eerst binnen mijn eigen organisatie Sport Concepts vzw, maar ook bij de oudste voetbalclub van het land, Royal Antwerp FC en recent bij Wolvenberg nv. Als persverantwoordelijke van RAFC was ik de contactpersoon voor alle pers en media. Daarnaast onderhield ik de content op de website en op de mobiele app. Alle content op social media werd door mij ingepland en aangestuurd. De campagnes of activaties met partners passeerden steeds ter goedkeuring mijn mailbox. Ook de planning en de productie van de videocontent verliep via mij, de uitvoering hiervan gebeurde door een extern bureau.

Bij Wolvenberg nv was ik verantwoordelijk voor de marketing van de afdeling mountainbike, waarin drie merken aangeboden werden aan retailers in de BeNeLux. Helaas besloot de firma om de afdeling mountainbike niet meer aan te bieden na tegenvallende commerciële resultaten.

Ik zoek momenteel een nieuwe uitdaging waar ik als freelance consultant mijn tanden in kan zetten.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play