Freelancer - Ronny | Freelancer.be
❝U wil graag nieuwe klanten genereren, maar heeft geen tijd om ze zelf te zoeken én te contacteren?
Het lijkt u wel wat om een sales vertegenwoordiger in te huren voor korte of lange termijn?
U zoekt een receptioniste die uw telefoontjes beantwoordt alsof ze bij u op kantoor zit?
U zoekt iemand die uw Live Chats/ Chatbot of reservaties op uw website beantwoordt terwijl u zelf klanten bezoekt of productioneel bezig bent?
U wil op voorhand weten hoeveel mensen er verwacht worden op uw opendeurdag, receptie, opening!
Uw social media wordt niet systematisch ge-update, maar door drukte of andere redenen gebeurt niet of te sporadisch?❞

☛ Geen nood, ********** Place helpt zowel eenmansbedrijven en vrije beroepen als kmo’s in al deze prangende behoeften.

❞********** Place is een jong bedrijf?❝
🔸Klopt, maar ik heb uiteraard heel wat knowhow opgebouwd in dienstverband en als freelancer. Mijn meer dan 20-jarige ervaring als marktonderzoeker kwam ook zeer goed van pas in de vier onlosmakelijk met elkaar verbonden pijlers onder de noemer :
❝********** Place: Contact Center, Market Research, Sales & Digitale Marketing.❝

🔸We vormen een klein team van 4 mensen, zijn actief over heel België en verlenen diensten in het Nederlands, Frans en Engels. Onze commerciële aanpak kenmerkt zich door ‘soft selling’, met het accent op vertrouwen en lange termijnrelaties. We zijn zeer flexibel, spelen kort op de bal, werken efficiënt en resultaatgericht. Onze persoonlijke maar vooral pragmatische aanpak werpt zijn vruchten af voor onze klanten.

❝Dat kan makkelijk omdat wij hoofdzakelijk telefonisch en digitaal werken?❞
🔸Vanuit ons Contact Center ontstaat alle business. Wij doen ‘koude of warme prospectie’ op basis van een aangeleverde of gekochte prospectenlijst, we maken afspraken voor uw sales mensen en beheren de agenda. Kan u zelf uw telefoons niet meer behandelen, of wil u dat klanten u ook na de kantooruren kunnen bereiken? Dan is ons teamlid uw receptionist alsof hij/zij in uw kantoor zit.
Voor elke klant die we vertegenwoordigen, is er een apart bedrijfsgebonden telefoonnummer met het zonenummer van zijn locatie. Als die klant dan naar ons belt, of een klant van die klant belt hem terug via ons nummer, dan is dat geruststellend en herkenbaar.

❝Wij nemen ook alle zorgen uit handen voor wie sales people zoekt?❞
🔸Exact. Allereerst lijsten we uw behoeften op naargelang het salesprofiel. Vervolgens zoeken we de juiste persoon. Indien gewenst, volgt na het rekruteren een uitgekiende en aangepaste sales opleiding. Zo verkleinen we de drempel en is uw nieuwe werkkracht startklaar. Deze dienst loopt via een contract op basis van vaste kost en commissie of een all-in-one pakket. De overeenkomst kan al voor 1 of 2 dagen per week maar net zo goed voor 6 maanden of langer. Voor veel eenmans- of kleinere bedrijven is offertes uitschrijven een tijdrovende en lastige klus. Ook dat verzorgen we door onze software aan te sluiten op uw CRM-systeem, uiteraard allemaal conform met de recent ingevoerde GDPR-wetgeving. Voor rapportering of briefings voeren we met onze klanten ook online meetings en gebruiken naast e-mail ook SMS, WhatsApp of Facebook Messenger.

❝Concrete voorbeelden van samenwerking!❞
1- We hebben een mooie samenwerking met een bepaalde afdeling van een groot ziekenfonds, waar we de afspraken maken voor de commerciële klantenadviseurs. Via shared agenda's, een e-mail van het ziekenfonds die wij gebruiken en een telefoonnummer van de zone waar het ziekenfonds gevestigd is.
2- Met Bowling-center hebben we een mooie case die we ook als referentie kunnen gebruiken. We nemen een groot deel van hun communicatie over. Zo beheren we de ‘Live Chat/ Chatbot’ op hun website, en behandelen we de inkomende telefoons buiten hun openingsuren en/of tijdens drukke momenten, o.a. voor reservaties of als er bij hen iemand ziek valt.
In 2019 opent datzelfde Bowling-center een indoor E-karting circuit en we gaan dit co-commercialiseren. Het is een mooie combinatie van ons Contact Center en Sales.
3- Voor een klant in de evenementen-sector doen we volledige prospectie, via Cold Calling alsook via digitale kanalen. Om extra info te verzamelen tijdens de contactnames voeren we tijdens de tijd dat we de prospecten praten ook een marktonderzoek uit.
...
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play