Freelancer - Renilde Gees | Freelancer.be
Wilde jij ook altijd al weten of het klopt wat ze zeggen? Dat het leven pas begint als je veertig bent? Ik zou dit klein mysterie voor jou kunnen onthullen, als je me die kans geeft. Het voorbije jaar maakte ik mijn twee grootste dromen waar: ik werd imker én zelfstandig tekstschrijfster. Het voelt waanzinnig plezant om deze twee uitdagingen aan te gaan.

Om mijn schrijfdroom te realiseren ben ik naarstig op zoek naar boeiende opdrachten. Teksten schrijven voor blogs, nieuwsbrieven of webmagazines, schrijffouten halen uit een vertaling of een ruwe basistekst omtoveren in een literair pareltje, ik doe het steevast met plezier. Het is voor mij geen enkel probleem om me te verdiepen in onbekende diensten of producten. Ik schrijf vlot en foutloos Nederlands, met liefde voor fijnzinnige woordspelingen. Als ik niet aan het schrijven ben, denk ik aan schrijven...

Begint het leven pas als je veertig bent?
Ik ben razend benieuwd.


Nog snel een knap weetje: mijn persoonlijk blog 'Anna is anders' werd bekroond met een Mom Blog Award 2017. Deze bijzondere blog wordt gevolgd door honderden trouwe lezers. Een vluchtige scroll doorheen mijn persoonlijke teksten laat je snel kennismaken met mijn vlotte, rake schrijfstijl.
http://www.annaisanders.com

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking!
Hartelijk groet van Renilde.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, KMO's en onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play