Freelancer - Marcella | Freelancer.be
Hallo,

Ik ben Marcella en kan je helpen op verschillende gebieden:

---Social Media Marketing---
Ik ben gespecialiseerd in social media campagnes (Facebook en Instagram) voor bedrijven. Samen bekijken we wat jouw doelstellingen zijn (naamsbekendheid, likes, engagement, verkopen afsluiten, contactaanvragen binnenhalen,..) en geef ik je feedback over hoe we dit het best kunnen aanpakken. Onze werkwijze hangt af van wat het meest aansluit bij jouw wensen: wil je het volledig uitbesteden of wil je enkel dat de lancering uit handen geven en nadien zelf instaan voor opvolging & rapportering? Ook kan ik workshops geven, dus als je bijvoorbeeld zelf graag wil bijleren of de kennis van iemand van je team wil aansterken ben je bij mij aan het juiste adres.

---Vertalingen---
Ik vertaal teksten op dagelijkse basis. Bij mij kan je terecht voor het vertalen van volgende teksten:
- Nederlands naar Engels
- Engels naar Nederlands
- Frans naar Nederlands
- Frans naar Engels
Bij het vertalen werk ik niet op uurbasis, maar op basis van het aantal woorden in de brontekst. Ik reken hiervoor 0,95 EUR per woord aan.

---Copywriting---
Daar ik erg gepassioneerd ben door social media en in de marketingsector zit, ben ik het gewend om "mooie" teksten te schrijven. Dit zet ik zowel in voor opdrachten waarbij ik reclameteksten, teksten die voldoen aan SEO-eisen (bijvoorbeeld productbeschrijvingen op een website), of artikels voor een blog schrijf. Laat me weten wat je nodig hebt en ik sta je bij!

Als je nog met vragen zit, aarzel dan zeker niet om te te contacteren (liefst via email).
Alvast bedankt en veel succes met jouw project!

Marcella
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play