Freelancer - Marc | Freelancer.be
Zoals mijn bijgevoegd cv beschrijft, leidde ik in feite vijf levens:

-dat van lector Nederlands-Engels-communicatie aan de Karel de Grote Hogeschool;
dat van copywriter-coördinator-copywriter-organisator 2007-2016 aan dezelfde hogeschool;

-dat van vormingswerker en coach voor diverse socioculturele organisaties, inz. soft skills ( ************. taal, creativiteit, theater, interactie, teamwork, communicatie);

-dat van pr-man, organisator (persconferenties, talkshows, evenementen), copywriter ( folders, flyers, monografieën, publiciteit, webteksten, speeches, affiches, vertalingen, slogans, bedrijfsmagazines) voor organisaties, bedrijven, instellingen, vzw’s, opleidingen, advocatenkantoren (zoals KdG, Antilope Printing, Antilope Art Gallery, Radio Mango, Lierse stadskrant, Mensen-zijn-media, Liers stadsbestuur, Tilleman-Van Hoogenbemt), Sancta, Mediafin (L'Echo/De Tijd), Kom op tegen kanker, Graydon;

-dat van journalist (geschreven & gesproken pers), columnist en kunstcriticus.

Een manusje-van-alles, een duizendpoot dus, die altijd kwaliteit en efficiëntie beoogde. Een en ander zegt iets over contactvaardigheid, diplomatie en networking, alleen al met het oog op de duizenden gesprekken en interviews die ik in genoemde context had met de meest diverse mensen.

Ik werk snel, nauwgezet, efficiënt, gestructureerd, onder hoge druk, heb sterke schouders, waaraan een rugzak vol (levens)ervaring en culturele bagage. Bang ben ik niet om een behoorlijke brok verantwoordelijkheid op te nemen en intensief samen te werken met uw collega's en flexibel een deel van de verantwoordelijkheden op mij te nemen. Ik eigen me vrij snel een deeltje van de trots toe, wanneer een project vlot loopt en kwalitatief scoort. Wat de boekhouding, het papierwerk en de logistieke taken betreft, ook die voer ik met plezier uit. Jarenlang was ik eerstelijnskracht, die ook met de nodige creativiteit de zaak voor elkaar bracht en de boeg van het vlaggenschip bemande. Een serieus engagement (zeker wanneer het een dynamische, gestructureerde onderneming dient) en een gesprek hierover ga ik niet uit de weg.

Onder de koepel van het drietalige Mediafin/Comfi (De Tijd/L'Echo- Tour&Taxis) was ik
account manager en communicator voor een aantal beursgenoteerde multinationals (biotech, recruitment, investment, finance, banking, real estate).
Ik ben als copywriter, marketeer, vertaler en onderzoeksjournalist (Knack, weekendkaterns van kranten) momenteel actief in de wereld van de sales, de finance, de banking, de ICT, de real estate. Ik heb ook Nederlandse en Franse opdrachtgevers. Dagelijks heb ik contact met bedrijven, mediahuizen, organisaties, wetenschappers. Ik zorg voor de meest diverse teksten: blogs, artikels, nieuwsbrieven, white papers, rapporten, manuals, corporate magazines, brochures, jaarverslagen, duurzaamheidsrapporten, posts, publiciteit. In functie van doel en publiek; print en digitale bronnen, B2B & B2C; commercieel, social profit en non profit. Ook als medical en technical writer ben ik actief. Ik verzorgde de content van integrale websites.
Ik werkte voor enkele uitgevers: Plantyn, Van In, Acco, Alta, Averbode, SmartMedia, Roularta, Graydon, Vivio.
Promotionele campagnes ontwikkelde ik voor alle mogelijke producten en diensten, bv. ook in de culturele sector voor kunstgalerijen, theater- en musicalgroepen, inclusief pr, persberichtgeving en -conferenties. In deze periode werk ik bv. als communicator en copywriter voor de EDUCbeurs (************), Brussels Airport, Engie Electrabel, Lidl, EuroGifts, Janssen Farmaceutica, Creadamus, Fortior, VideoFactory, POM, UGent.

Bedrijf: *********
Communicatie : de kracht van woord en beeld
copywriting, writing, training, coaching, consulting, creative advice

advertorials, webtexts, publicity, posters, flyers, commercials, advertising slogans, speeches, mediation, graphic art, correction, revision, restyling, ghostwriting, pressconferences, pressreleases, pressarticles, columns, public relations, presentations, theses, complaint letters, dissertations, moderation, interactional analysis, communication plans, translations, administration

Deken De Winterstraat 2 – 2600 Berchem – 03 4803857 – ********** – ************
Marc J.G. ******** – ************ - BE56 ********** – ondnr. 0657.907.547
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play