Freelancer - Kelly | Freelancer.be
WE ARE KELLY
Illustratie en character design.

Ik ben illustrator, character designer en vormgever. Ik zet uw verhaal om in een persoonlijke beeldentaal, evenals het visualiseren van uw visie en het vormgeven van uw merk. Mijn specialiteit is gevoelige topics bespreekbaar maken door deze conceptueel, symbolisch en poëtisch te benaderen.

www.wearekelly.com

OVER KELLY DE MEYER
Beeldend kunstenaar

Ik word niet zozeer gedreven door het beeld maken an sich. Mijn drijfveer ligt dieper dan dat, namelijk bij een voortdurende zoektocht naar datgene dat ons, ongeacht ras en geslacht, met elkaar verbindt.
Kunnen woorden echt gevoelens uitdrukken? Ik probeer emoties uit te drukken met een taal die tegelijk subtiel, nauwkeurig, intiem en kwetsbaar is. Elk werk vertelt een teder verhaal zonder dat het sprookjesachtig is. Dat verhaal voert je mee naar een plaats ver voorbij schijn en voorkomen. Een plaats die onderhuids ligt, waar de echte blessures zijn. Alles wordt wat duister, maar niet gevreesd: in dit verhaal word je alleen met jezelf geconfronteerd.

www.kellydemeyer.com

OVER WE ARE KELLY + FRIENDS

Ik startte in 2014 We Are Kelly [And Friends], een pop up galerij waarbij ik met mijn brand We Are Kelly sociaal maatschappelijke projecten op een zeer toegankelijke, speelse en interactieve manier link met illustratie, kunst en design.

www.wearekellyandfriends.be
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play