Freelancer - Jannick | Freelancer.be
U zoekt vooruitgang?
Vooruitgang is mijn passie! De huidige technologie biedt ideale meters om vooruitgang waar te nemen, te testen en aan te passen waar nodig.

Samen met een team van experts is er weinig waar ik u niet mee kan helpen. Van fotografie, fotobewerking en design tot websites bouwen, SEO teksten schrijven (in het Nederlands of Engels), websites optimaliseren, ... Ik sta voor u klaar.
U mag ervan uit gaan dat ik geen opdrachten aanneem waarvan ik niet helemaal zeker ben dat ik ze tot het gewenste resultaat kan uitvoeren.

Een ondernemer in hart en nieren, dat ben ik.
Ook ben ik iemand die:

-'na de uren' voor u klaar staat
-u zo goed mogelijk zal proberen helpen door diensten aan te bieden die uw bedrijf doen groeien en
vooruitgaan
-een perfectionist
-pas tevreden is als u volledig tevreden bent

Als digitaal ondernemer interesseer ik me erg in digitale marketing en heb ik me hierin ook gespecialiseerd.
De combinatie van marketing en technologie lijkt wel een match made in heaven. De cijfers en statistieken die men nauwkeurig kan opvolgen maken het des te interessanter. Testen, opvolging, aanpassen,... van je marketing. Digitale marketing is een vak op zich. En van dit vak heb ik mijn specialisatie gemaakt.

Conversie is het sleutelwoord. Uw website moet opbrengen, uw advertentiebudget moet u meer opleveren dan dat het u kost. Uw social media moet reflecteren wat u wilt uitstralen zonder dat het een punt van frustratie moet worden omdat de vaak zo gevreesde algoritmes van het social media platform weer veranderd zijn. Hier bieden wij een oplossing. Wij kunnen deze taken van u overnemen. Wij maken gebruik van systematische processen die bewezen doeltreffend zijn. Samen met u bekijken we aan de hand van uw budget en doelstelling waar we u best mee kunnen helpen.

Website optimalisatie, SEO, SEA, Sales Funnels, Chat bots, ... alles wat je met de technologie van vandaag op het vlak van marketing kunt, doe ik met ***************!
Wil je een nieuwe website laten maken? Wij hebben betaalbare oplossingen!

Wij geven al onze klanten een aangepaste oplossing, op maat.

Uw bedrijf naar een hoger digitaal niveau tillen en meer klanten de weg naar u laten vinden?
Graag stel ik u een vrijblijvend plan op in de vorm van een duidelijke digitale strategie, in volledige transparantie.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play