Freelancer - Fred | Freelancer.be
Fred ****** (°1993)

Groeide op in de historische site van het Gentse Groot Begijnhof.

Studeerde geschiedenis aan de Ugent en vloog vrij snel uit. Verre einders trokken. Elke trip betekende: ervaring opdoen en erover rapporteren. Zoals de as van zijn grootvader over de wijngaarden uitstrooien en daarover reflecteren in een blog.

Het ‘echte’ werk begon in Amsterdam bij Vice Benelux, zowel op de cultuurredactie als bij de documentaire-afdeling.

Hij liep twee maal mee als assistent met fotograaf Stephan Vanfleteren op het Filmfestival van Cannes (2017 en 2018) in opdracht van de Franse kwaliteitskrant Le Monde.

Is verantwoordelijk voor de communicatie en assistent van de Belgische kunstenaar Johan Tahon.

Schreef begeleidende teksten voor het eerste boek van kunstschilder Guy Slabbinck.

Deed eindredactie non-fictie bij uitgeverij Manteau, boek ‘Ben ik een goede moeder’, waaraan hij ook een eigen bijdrage leverde.

Was concept-begeleider en producent van Vuurkruis, eerste grote kunstproject samen met Marijke ******.

Is zelfstandig producer binnen de theaterwereld. Momenteel bouwt hij samen met actrices Mira Bryssinck en Laura Vroom aan de voorstelling ‘a Pair of Socks’ en het try-outplatform ‘Par Hasard’.

Werkt sinds 2018 als assistent-producer bij CZAR FILM & TV, het fictiedepartement van het Belgische productiehuis CZAR BE. Hij was er onder reeds betrokken bij de films ‘Un Ange’ van Koen Mortier, ‘Coureur’ van Kenneth Mercken en ‘Standby Painter’ van Guy Slabbinck en Amir Yatziv.

Engagement vormt mee de basis van Freds werk: als vrijwilliger in Belgrado bij Refugee Aid Serbia, als lesgever bij Auxilia Gent, als leider van Scouts Ten Berg en Open Kamp voor kansarmere jongeren.

Fred is actief bestuurslid bij De Bleekweide, een centrum waar kinderen, jongeren en volwassenen begeleid worden inzake verlies, rouw, trauma.

Fred maakt ook deel uit van ************:

************ is een creatief duo. Marijke en Fred ******, zitten vol ideeën die ze willen delen, vol energie om anderen aan te steken en vol goesting om zelf aan de slag te gaan. Samen willen ze met hun creatief ‘atelier’ inspireren, creëren en activeren. Dit gaat breed, van tekst tot coaching-gesprek, van theaterstuk tot PR. ************ treedt zowel op als duo als solo, maar niks wordt gemaakt of gedaan zonder een goed gevoel van de twee.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play