Freelancer - Filip | Freelancer.be
Ik ben een senior Business Development consultant met een brede ervaring in het ontwikkelen van nieuwe diensten, het opzetten van onderlinge relaties tussen bedrijven, overheid (lokaal, regionaal en federaal) en middenveldorganisaties. Maar heb ook een affiniteit blijven houden met productie binnen maakbedrijven. (Niko nv)
Het opzetten van nieuwe diensten gebaseerd op IT- platformen zijn vooral de laatste vijf jaar mijn focus geweest, dit zowel B-to-B als B-to-C consumers & citizen. Hierbij adviseerde ik bedrijven op strategisch niveau waaronder Niko , Cisco , AGFA Health care.
• Vooral geïnspireerd vanuit een resultaat gedreven aanpak heb ik resultaten kunnen boeken in het ontwikkelen van de business (development) bij start-up bedrijven, het uitwerken van nieuwe business concepten, business modelling, en het opzetten van partnerships voor nieuwe opstartende bedrijven.
• Als beginnend consultant was ik vooral gefocust op kwaliteitsimplementaties waaronder ISO9000 , werkplekoptimalisatie alsook begeleiding en opleiding van teams ( Volvo Cars SPC)
• Ik heb zelf, samen met mijn vrouw, een eigen bedrijf opgezet en heb in twee start-ups gewerkt en weet dus welke uitdagingen er zijn en hoe deze kunnen overwonnen worden.
• Mezelf beschrijvend in drie topics : Hands-on en teamspeler, conceptueel & analytisch denkend, relatiebouwer en een creatieve geest.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play