Freelancer - Daphne Carolus | Freelancer.nl
Ik ben nieuw op dit platform om mijn diensten aan te bieden als ervaren copywriter, redacteur en vertaler. Zowel Nederlandstalige als Engelstalige opdrachten kunnen door mij op kwalitatief hoog niveau worden afgeleverd. Als freelance kunstcurator en cultureel projectmanager, heb ik overigens een goed inzicht in hoe het creatieve kan bijdragen aan het totaalbeeld van elke opdracht.

In het verleden, werkte ik reeds aan projecten voor de Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie (VRT, Brussel), Centre Georges Pompidou (Parijs, Frankrijk), Stockholm Universitet (Zweden), Pony Sugar (Stockholm, Zweden/Berlijn, Duitsland/Montréal, Canada), Artipelag Konsthall (Zweden), het Vlaams Architectuurinstuut (VAi, Antwerpen),... alsook voor vele andere kleine en grote bedrijven en projecten.

Ik ben zaakvoerder van KOMMISSAR. Het bedrijf is gespecialiseerd in zowel consultancy en projectmanagement voor de culturele, profit en non-profit sectoren. De missie is om op individuele basis bij te dragen aan de ontwikkeling van creatieve projecten of algemene strategieën in de sfeer van marketing en communicatie. Tegelijkertijd wil KOMMISSAR tegemoet komen aan de specifieke vragen van klanten die zich genoodzaakt zien expertise van of dialoog met een professional in te roepen. KOMMISSAR beoogt met andere woorden een op-maat-ondersteuning en afhandeling van (deel)projecten. Het gaat bij KOMMISSAR vooral om de vertaling van een missie, opdat elke opdracht de identiteit van de opdrachtgever reflecteert. Kwaliteit staat steeds voorop. Daarom werkt KOMMISSAR enkel aan projecten waarvan de kwaliteit kan gegarandeerd worden.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play