Freelancer - Curt Coekaerts | Freelancer.nl
The HeadQuarters VFX is actief sinds 1996 in verschillende werkdomeinen:

► Grafisch Design, Vormgeving en Layout:
van een eenvoudig logo tot een volledige huisstijl maar ook ontwerp van promotioneel materaal zoals flyers, posters, banners, roll-up banners, ...

► Media & Entertainment:
HQvfx filmt kleine evenementen, maar produceert eveneens bedrijfsfilms, promotionele films en infomercials, maar ook showreels (voor acteurs/actrices, bedrijven, kleine handelaars,...)
Wij beschikken over apparatuur voor zowel beeld als geluid (4K camera's).
Alle gefilmd materiaal kan ook door ons gemonteerd worden en afgeleverd worden op digitale media of als digitaal bestand.

Daarnaast bieden wij ook nog de mogelijkheid aan tot media-duplicatie: vhs/betamax > dvd/bluray/digitaal bestand, inscannen dia's/foto's en restauratie, omzetten van oude film zoals super8 naar dvd/bluray/digitaalbestand, om maar enkele voorbeelden op te noemen.

► 3D Visualisatie en animatie:
HQvfx kan eveneens logo's in 3D maken. We wenden onze 3D tools aan voor 3D animatie, compositing van effecten, maar ook voor 3D visualisaties van producten of gebouwen.

► Website: tot slot bouwen wij ook basic website, dit kan voor een eigen project zijn, maar ook voor school projecten, evenementen of kleine zaken.

Contacteer ons vrijblijvend voor verdere informatie en kijk waar wij in jouw project passen om het nog beter te presenteren!
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, MKB én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.nl

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play