Freelancer - Charlotte | Freelancer.be
Enthousiast, lettergek en perfectionistisch. Dat ben ik in drie woorden. En hier zijn drie redenen om met mij in zee te gaan:

1. IK SCHRIJF, SCHRIJF, SCHRIJF.
Wie schrijft, die blijft. Toch? Daarom: schrijven is mijn werkwoord, al zo'n 5 jaar. Ik tik met plezier interessante blogberichten voor je uit. Eerder op zoek naar reclamecopy? Een witty headline, artikek, een SEO-vriendelijke website? No biggie. Ik schrijf zodat je bedrijf door Google gevonden wordt. Erewoord.

2. CHECKPOINT CHARLIE.
Ik doe aan proofreading. Aan wat? Wel ik lees bestaande teksten nauwkeurig na en haal er elke tikfout, grammaticale misser of onlogische dingen uit. Nobody is perfect, rihgt? Daarom: een ander paar ogen doet wonderen voor je teksten. #countonme

3. VERTALEN? NO PROBLEMA!
Letterlijk? Neen, bedankt! Figuurlijk? Dat nu ook weer niet. Wat ik doe is de originele tekst ‘hertalen’. Zodat naast de tekst zelf ook de betekenis van de bron- naar de doeltekst gaat. Daarbij hou ik rekening met culturele verschillen tussen FR en NL bijvoorbeeld. Dat gebeurt niet woord per woord, maar betekenis per betekenis. Het resultaat? Een tekst die native speakers graag lezen in hun moedertaal.

Nog niet overtuigd? Laat van je horen en ik schrijf gráág een proeftekst voor je.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play