Freelancer - Barbara | Freelancer.be
Waarom kiest u voor mij?
Ik ben niet van de holle woorden of vage strategieën maar wil realistische doelstellingen en geef concrete hulp. Mijn wetenschappelijke achtergrond en meer dan 10 jaar ervaring in de marketing en communicatie staan ter beschikking om écht resultaat te behalen.

Wat kan ik voor u doen?
U kan op mij beroep doen als coach, maar ook allerlei teksten insturen voor tekstrevisie. Dan bent u er zeker van dat uw klanten of doelpubliek begrijpt wat u bedoelt. Ik pas meteen SEO-technieken toe in uw webteksten zodat uw website beter scoort in de zoekresultaten.
U kan mij ook vragen voor deelprojecten zoals een revisie van uw website of zelfs voor de organisatie van een bedrijfsevent. Of misschien heeft u enkel behoefte om uw communicatie- of marketingplannen eens onpartijdig door te spreken? Ook dat kan.
Maar eigenlijk ben ik een duizendpoot met veel contacten.

Bent u wie ik zoek?
Ik werk enkel voor starters, kleine ondernemingen, organisaties en verenigingen en reken daarom een lagere maar faire prijs. Zo is kwaliteitsvolle en efficiënte communicatie ook voor u haalbaar, ook al is uw budget niet groot.

Meer weten?
Contacteer me gerust voor een vrijblijvend gesprek om eens van gedachten te wisselen.
 

Gemiddelde feedback rating:

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play