Freelance opdracht - Wordpress website verbeteren | Freelancer.be

Wordpress website verbeteren

Website en Apps, Bestaande website aanpassen

Geplaatst
8 April 2020
Locatie
Nvt,
Contact
Nee, de werkzaamheden kunnen volledig op afstand uitgevoerd worden
Termijn
Er is geen vaste einddatum
Budget
In overleg
Reacties
17 Wie?

Opdrachtomschrijving

Beste freelancer,

Ik zoek iemand die mijn Wordpress website wil aanpassen. Ik heb beperkt kennis van Wordpress en heb o.b.v. een thema van Themeforest een website opgezet. Niet om kosten te sparen maar mede omdat ik het leuk vind (en volop vrije tijd heb door de Corona crisis).

Nu ontbreekt het mij aan de diepere technische kennis en ik zou graag een aantal onderdelen op de website beter tot z'n recht willen laten komen. Ook zou ik graag zien dat jij als WordPress expert hem doorloopt op functionaliteit.

Het is geen ingewikkelde website en ziet er al best wel goed uit maar is nog wat statisch qua uitstraling. Er zijn nauwelijks afbeeldingen te zien, het offerte- en contactformulier moet worden aangepast en getest op functionaliteit.

Ook heb ik nog niets gedaan aan de onderdelen social media en SEO. Ik wil gebruikmaken van blogschrijvers (m/v) welke artikelen kunnen plaatsten zonder mijn tussenkomst, wellicht heb je daar ook ideeën over.

Bevalt het WP thema jou niet dan ben je helemaal vrij je eigen thema en werkwijze te kiezen. De website structuur is inmiddels grotendeels klaar en deze kan zo overgenomen worden.

Jouw tarief is wel een punt van aandacht. Ik ben zakelijk gezond maar door de Corona crisis is de toekomst onzeker. Ik zoek een samenwerking welke gebaseerd is op de betaalbaarheid van jouw werk en mijn loyaliteit aan jou als opdrachtgever.

Het betreft hier geen eenmalige opdracht maar een samenwerking voor langere tijd. Ik wil hierna de website kopiëren naar diverse buitenlandse talen/landen.

Het zou fijn zijn als je mij enkele voorbeelden mailt van je werk.

Ik kijk uit naar jouw reactie!

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play