Terug

Windows Server Cloud opzetten en beveiligen

Software en Systemen

  • Opdracht status

    Voltooid
  • Interesse

    6
  • Geplaatst op

  • Locatie

    De opdracht kan volledig op afstand worden uitgevoerd
  • Budget

    €2000 - €5000
  • Geplaatst door

    ronald

Opdrachtomschrijving

Beste freelancer,

Ik ben opzoek naar een persoon of organisatie die voor mij een Windows Server Cloud omgeving kan opzetten waarop ik de software kan hosten waarvan ik distributeur ben. Het belangrijkste is dat de data optimaal beveiligd is (inclusief back-up mechanisme), het voldoet aan de AVG-wetgeving en de softwareprestaties een optimale gebruikerservaring geven. Daarbij ontvang ik graag documentatie over de getroffen beveiligingsmaatregelen. Eventueel wil ik hiervoor uiteindelijk opgaan voor een ISO 27001 certificering, maar dat wil ik in overleg met u bespreken.

De Cloud omgeving moet een Windows Server omgeving zijn, aangezien de software gebruik maakt van MS SQL Server. Gebruikte technologien voor de software zijn: PHP, HTML, CSS, JavaScript, AJAX.

Het is mijn bedoeling gebruik te maken van de diensten van CloudVPS, maar mocht u een partij weten met betere prestaties dan sta ik daar uiteraard voor open.

In de regio Benelux ben ik distributeur van een locatie- en evenementenplanningspakket dat wordt ontwikkeld in het Verenigd Koninkrijk. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor alles wat met het softwareproduct te maken heeft en doe de installaties, implementaties en lever support aan de Beneluxklanten. Sinds een aantal jaar heeft het softwareproduct een opvolger die volledig in de Cloud is, waardoor ook de hosting van de software en dataopslag wordt verzorgd. Vanwege de steeds strenger wordende privacy-wetgeving wil ik dit gaan professionaleren en daar heb ik hulp bij nodig.

Op dit moment zijn er 7 klanten waarvoor ik de hosting moet verzorgen met een maximale bezetting (als alle klanten tegelijk met het maximale aantal gebruikers werken) van 58 gebruikers. In de toekomst breidt dit zich hopelijk verder uit en daar moet de hosting omgeving ook makkelijk op kunnen inspelen.

Graag kom ik met u in contact en verneem ik waarom u geschikt bent voor het uitvoeren van deze opdracht inclusief een inschatting van de kosten. Aangezien ik ZZP’er ben is het voor mij extra belangrijk om van tevoren een duidelijk beeld te hebben van de kosten om dit alles te realiseren. Eventueel kan ik hier en daar ook assisteren.

Wellicht is het verstandig om eerst alles eens telefonisch door te spreken.

Ik hoor graag van u.

Geïnteresseerde professionals

    {{ item.displayName }} {{ item.displayName }}

    {{ item.displayDisciplines }}

    • {{ item.hourlyRate || '-' }} per uur
    • {{ item.cityName }}, {{ item.stateName }}
    • {{ item.nrSharedConnections }} gedeelde connecties

Nog geen geïnteresseerde professionals

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten