Freelance opdracht - Web App developer | Freelancer.be

Web en App developer

Website en Apps, Bestaande website aanpassen

Geplaatst
9 April 2020
Locatie
Nvt,
Contact
Nee, de werkzaamheden kunnen volledig op afstand uitgevoerd worden
Termijn
Binnen 1 maand
Budget
€ 500-2000 vaste prijs
Reacties
3
Match

Opdrachtomschrijving

Beste freelancer,

Geboeid tot software user interfaces en gebeten door applicaties? Dan ben jij de Web & App developer dat wij zoeken voor onze bestaande briefingtool in Angular.

De applicatie werd in 2018 aangemaakt en bevat nog enkele bugs om in gebruik te kunnen nemen. We hebben in kaart gebracht welke fouten dit zijn, en hiervoor zoeken we een expert in Angular die dit voor ons kan finaliseren, en die verder ook het aanspreekpunt kan blijven voor verder onderhoud. Het zou handig zijn mocht je ook van West-Vlaanderen afkomstig zijn.

De briefingtool werd ontworpen om snel opdrachten van klanten binnen te krijgen. De klant kan zo nieuwe designaanvragen indienen door een formulier in te vullen met de nodige informatie. Deze informatie wordt daarna gekoppeld met TeamLeader zodat de briefing al onmiddellijk klaar staat om in te plannen. De tool is er gekomen zodat onze grafische mensen op een snelle manier kunnen samenwerken met onze klanten.

De front-end, back-end en development instellingen werden gedocumenteerd in een .word document. Als je geïnteresseerd bent in de opdracht dan kan ik dit gerust al eens bezorgen zodat je al wat zicht krijgt in de tool.

We zoeken een freelancer ervaring heeft in Angular en die op korte termijn (liefst vanaf 14/04/2020) al kan helpen om de briefingtool live te krijgen.

Interesse? Reageer direct!


Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play