Terug

Update in bestaande product configurator (Unity 3D)

Software en Systemen

  • Opdracht status

    Voltooid
  • Interesse

    0
  • Geplaatst op

  • Locatie

    De opdracht kan volledig op afstand worden uitgevoerd
  • Budget

    In overleg
  • Geplaatst door

    Tom

Opdrachtomschrijving

Beste freelancer,

Binnen onze organisatie hanteren we sinds een aantal jaar een 3D product configurator voor onze customizable toonbank lijn, genaamd Custom Counter. Deze software is ontwikkeld in Unity 3D en draait als standalone applicatie op zowel PC (32/64 bit) als Mac OS. Het programma wordt wereldwijd gebruikt door onze dealers en export managers. Automatische updates vinden plaats middels de ************.C.H. plug-in voor Unity 3D en onze eigen FTP server. Helaas is de oorspronkelijke ontwikkelaar niet meer in staat om ons verder te helpen met het uitbrengen van een update. Daarom zoeken we iemand die ons kan helpen om de content van de software bij te werken en een automatische update klaar kan zetten zodat de applicatie wereldwijd weer met de meest recente data gebruikt kan worden. De werkzaamheden omvatten het volgende:

- 4 versies van de applicatie voorzien van nieuwe content en een ************.C.H. update klaar zetten op onze FTP server:
o 32-bit Windows
o 64-bit Windows
o 64-bit Windows (speciale US versie van de app)
o Mac OS (indien mogelijk, vereist een Mac systeem)
- De nieuwe content betreft het importeren van nieuwe Excel tabellen met datasets voor opties, prijzen en vertalingen, het updaten van HTML bestanden en ‘What’s new’ tekst
- Het fixen van een aantal bugs indien mogelijk (met name in de US versie van de app, het is op dit moment niet helemaal duidelijk wat er reeds is verholpen en hoe verre de legacy van de applicatie toestaat dit rendabel te doen)

De volledige bron code van de applicatie is beschikbaar. Daarnaast is er door de oorspronkelijke ontwikkelaar een Slack-kanaal ingericht waar we terecht kunnen met support vragen.

Hieronder een link naar een tutorial video van de configurator:
************/watch?v=ykB9hMNZwA8&feature=youtu.be

En een link naar informatie over de betreffende product range:
************/watch?v=ldcYwGvGaA8

Mocht deze uitdaging bij je passen dan ontvang ik graag een reactie terug om de details door te spreken. Alvast bedankt.

Geïnteresseerde professionals

    {{ item.displayName }} {{ item.displayName }}

    {{ item.displayDisciplines }}

    • {{ item.hourlyRate || '-' }} per uur
    • {{ item.cityName }}, {{ item.stateName }}
    • {{ item.nrSharedConnections }} gedeelde connecties

Nog geen geïnteresseerde professionals

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten