Terug

SMA - SEO - SEA partner

Marketing en Communicatie

  • Opdracht status

    Voltooid
  • Interesse

    5
  • Geplaatst op

  • Locatie

    De opdracht kan volledig op afstand worden uitgevoerd
  • Budget

    In overleg
  • Geplaatst door

    An

Opdrachtomschrijving

Beste Freelancer,

We zoeken iemand die doorgedreven professioneel is op vlak van marketing en onze diensten via funnel kan kenbaar maken aan het juiste publiek.

Een dienst die wij het publiek bieden:
Een randactiviteit naast onze cure business is de afgelopen jaren mee gegroeid en er zit allicht nog meer groei in deze dienst.
Onze dienst voorziet in registratie en relocatie van rechtspersonen en natuurlijke personen. Onze cliënten zijn particulieren en ondernemers die via ons een administratieve voet aan de grond houden in het land dat zij verkiezen.
Niet alleen kunnen autochtone en immigranten via ons een registratie als 'inwoner' verkrijgen.
We herstellen sociale rechten en regelen sociale uitkering. We ondersteunen ouderlingen bij het behouden van hun pensioen terwijl zij in het buitenland verblijven. We voorzien in tal van administratieve ondersteuning bij bedrijven en entrepreneurs.

Jaarlijks worden er in België meer dan 60.700 mensen van ambtswege geschrapt uit de bevolkingsregisters. Daarvan weten er jaarlijks minder dan 300 mensen ons te vinden. Er is dus nog aanzienlijk veel volk dat ons nog niet weet te vinden.....

Heb je verstand van marketing dan kan het niet moeilijk zijn om onze diensten te laten ‘uitsteken’ boven de concurrentie. We hebben namelijk geen concurrentie. Het enige wat van jou gevraagd wordt is ons zichtbaar maken bij het juiste publiek.
(de afgelopen jaren werkte we alleen op referentie van bestaand cliënteel. We hebben op heden geen sociale media, geen advertenties, helemaal niets van marketing. Er zijn dus wel wat uitdagingen om tot een meerwaarde te komen)

Onze planning, de sales blijven we voor onze rekening nemen. Al wat sociale media marketing zoals Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat en andere publiciteit betreft gaan we in handen geven van een professional.

Wil je bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen dan hoor ik graag van je.

Beste groet,

An

Geïnteresseerde professionals

    {{ item.displayName }} {{ item.displayName }}

    {{ item.displayDisciplines }}

    • {{ item.hourlyRate || '-' }} per uur
    • {{ item.cityName }}, {{ item.stateName }}
    • {{ item.nrSharedConnections }} gedeelde connecties

Nog geen geïnteresseerde professionals

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten