Terug

50 SEO webteksten

Tekst en Vertaling

  • Opdracht status

    Match
  • Interesse

    9
  • Geplaatst op

  • Locatie

    De opdracht kan volledig op afstand worden uitgevoerd
  • Budget

    In overleg
  • Geplaatst door

    Pieter-Jan

Opdrachtomschrijving

Beste copywriter,

wij zijn op zoek naar een tekstschrijver die voor ons 50 teksten kan opleveren binnen een termijn van 1, uiterlijk 2 maand.

SEO:
Wij hebben reeds het SEO onderzoek gedaan, u krijgt van ons voor elke gewenste tekst een 20-tal zoekwoorden die u op natuurlijke wijze (minstens 1x is voldoende) in de tekst dient te verwerken.

THEMA:
Het thema van de teksten zijn nationale en internationale webshops in alle mogelijke branches. Wij zullen u bijvoorbeeld vragen om een tekst te schrijven over de webshop iciparisxl.be. Uw teksten zullen verschijnen op een pagina op onze website waarop wij alle promoties en aanbiedingen van Ici Paris XL verzamelen.

ALGEMENE VEREISTEN
- Graag schrijven in de je-vorm
- Unieke content
- Tracht een meerwaarde te bieden aan de lezer, dus geen fluff stuff of herhalingen om aan de minimale hoeveelheid gewenste woorden te geraken

STRUCTUUR
- Elke gevraagde tekst zal bestaan uit twee onderdelen. Een voorbeeldbriefing voor de webshop Krefel.be vind je helemaal onderaan.

- Onderdeel 1 (+-420 woorden)

De titel van dit onderdeel is: "Onze [webshopnaam] shopping tips"
--> Dit onderdeel bestaat uit twaalf titeltjes, waarbij elke titel gewoon de naam van een maand is
--> Voor elke maand dien je een product of productcategorie uit de webshop in kwestie te omschrijven, waarvan jij vindt dat het past bij die maand. Je bent volledig vrij om zelf te kiezen.
--> Bijvoorbeeld in het geval van de webshop "************" zou dit kunnen zijn: in oktober maken veel mensen hun tuin winterklaar, schrijf in het paragraafje van die maand over de vele tuinartikelen die je kan kopen op ************. In september gaan vele kinderen naar school, schrijf iets over groot assortiment schoolartikelen dat je er kan vinden.

- Onderdeel 2 (+-1500 woorden)

De titel van dit onderdeel is: "[webshopnaam] korting tips"
--> We zijn voor dit onderdeel op zoek naar een inspirerende of informatieve tekst, waar mogelijk (doch niet verplicht) gerelateerd aan kortingen.
--> Voor dit onderdeel krijg je van ons (los van de 20 algemene zoekwoorden minstens 1x in de tekst moeten verschijnen) een 15-tal zoekwoorden. Het is de bedoeling dat je deze in titeltjes verwerkt en er een stuk tekst schrijft dat past of van toepassing is voor de webshop in kwestie
--> Je mag van deze 15 zoekwoorden ook combinaties maken in de titels, het hoeven dus zeker geen 15 aparte subtiteltjes te zijn
--> Enige voorwaarde hier is dat de 15 zoekwoorden 1X voorkomen in een titel.

Voor meer duidelijkheid, zie de voorbeeldbriefing onderaan.

MINIMUM AANTAL WOORDEN
- Het minimale aantal woorden per volledige tekst (beide onderdelen) bedraagt dus +-1920 woorden
- Wij zijn hier uiterst flexibel in, het mag uiteraard al eens wat meer of minder zijn, dit is geen exacte wetenschap. Zolang het gemiddeld ongeveer 1900 à 2000 woorden zijn per tekst is dit OK.

BUDGET
- Indien je komende 1 à 2 maand beschikbaar bent om 50 teksten te schrijven (met nadien mogelijks een tweede opdracht van evenveel teksten), dan ontvangen we graag van jou je scherpste TOTAALPRIJS voor alle 50 de artikelen.

AANLEVERING
- We zullen je vragen om de opgeleverde teksten te plaatsen in een Google Sheet, zodat wij die realtime kunnen publiceren zodra ze af zijn.


Alvast bedankt voor jouw interesse, we kijken uit naar jouw prijsopgave en een leuke samenwerking komende maanden!

Geïnteresseerde professionals

    {{ item.displayName }} {{ item.displayName }}

    {{ item.displayDisciplines }}

    • {{ item.hourlyRate || '-' }} per uur
    • {{ item.cityName }}, {{ item.stateName }}
    • {{ item.nrSharedConnections }} gedeelde connecties
    Premium
    Chat openen geweigerd

Nog geen geïnteresseerde professionals

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten