Terug

Real Estate website bouwen

Website en Apps

  • Opdracht status

    Voltooid
  • Interesse

    7
  • Geplaatst op

  • Locatie

    De opdracht kan volledig op afstand worden uitgevoerd
  • Budget

    In overleg
  • Geplaatst door

    jesse

Opdrachtomschrijving

Hi Freelancers

Er moet een website gebouwd worden die wat wegheeft van airbnb qua functionaliteiten. Het design leveren wij aan en is al grotendeels klaar, maar het development gedeelte blijkt buiten ons kunnen. Het gaat om het volgende: Onze klant wil een website bouwen waar bezoekers huizen in een bepaalde vakantiebestemming kunnen huren. Hiervoor zijn een aantal functionaliteiten nodig.

- Allereerst een backend/database waarin die huizen “aangemaakt” kunnen worden door hen. We hebben zelf even gekeken en het lijkt erop alsof Estatik (pro) hier een goede kandidaat voor is. Belangrijk is wel dat elk huis zijn eigen link heeft. Dit lijkt bij sommigen plugins niet te kunnen. Het enige probleem is dat Estatik eigenlijk een huizenverkoop plugin is en voor zover wij kunnen zien kun je helaas niet direct boeken, en is er ook geen (goede) optie om een account aan te maken waar je je boekingen kunt bekijken. Wat ons het meest logisch lijkt is als we ervoor zouden kiezen Estatik te gebruiken is dus dat Estatik gekoppeld word met Woocommerce zodat ze vanuit een huizenpagina direct een boeking kunnen doen. Dit betekent wel dat er ook een kalender functie in moet staan om beschikbaarheid van het huis te zien (deze beschikbaarheid zou dan weer gepuilde moeten worden uit de databasis, volgens mij kan dit binnen estatik wel). Dit is best een ingewikkelde oplossing dus we staan ook (zeer) open voor een suggestie voor het gebruik van een andere plugin/combinatie van plugins
- Er moeten binnen het account een aantal opties zijn, namelijk het bekijken van geboekte huizen, een wishlist optie en de mogelijkheid om bij een aankoop (dus het huren van een huis) punten te kunnen sparen.
- Een nieuwsbrief functionaliteit

Er is een adobe XD prototype beschikbaar van het design waarin je ook precies kunt zien wat de bedoeling is.

Dit design, vooral van de display van de beschikbare huizen en detailpagina per huis is zoals het nu lijkt enigszins gebonden aan de thema’s van estatik (als we dat zouden gebruiken) of andere soortgelijke plugins dus moet wellicht aangepast worden, dat is in principe oke.

Ik ben op zoek naar een developer die dit voor 10 september kan realiseren. Start van het project kan in principe vrijwel meteen zijn. Er is respectabel budget aanwezig maar daarbinnen moet wel gekeken worden wat de meest efficiënte opties zijn.

Geïnteresseerde professionals

    {{ item.displayName }} {{ item.displayName }}

    {{ item.displayDisciplines }}

    • {{ item.hourlyRate || '-' }} per uur
    • {{ item.cityName }}, {{ item.stateName }}
    • {{ item.nrSharedConnections }} gedeelde connecties

Nog geen geïnteresseerde professionals

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten