Terug

Local Marketing Specialisten

Marketing en Communicatie

  • Opdracht status

    Voltooid
  • Interesse

    0
  • Geplaatst op

  • Locatie

    De opdracht kan volledig op afstand worden uitgevoerd
  • Budget

    €300
  • Geplaatst door

    Frans

Opdrachtomschrijving

Beste freelancer,

Wil je serieus geld verdienen voor jezelf, jouw bedrijf, vereniging of collectief? (KvK-inschrijving verplicht). Samen werken aan een betaalbaar alternatief voor Google, DTG, Facebook, Instagram, Pinterest, TripAdvisor, Iens, Couvert, Groupon en overige social media, kortings- en vergelijkingssites.

*** is een jong dynamisch bedrijf dat zich als doel heeft gesteld om de Nederlandse ondernemer te voorzien van tools waarmee deze zich lokaal, regionaal en nationaal online kan profileren. Hieraan is een traject van 3 jaar vooraf gegaan voor het ontwikkelen van onze gebruikersvriendelijke SWITCH-module waarmee de ondernemers, bedrijven, organisaties, stichtingen, verenigingen etc. het volgende zelf online kunnen ontwikkelen, gebruikmakend van de smartphone of tablet (e-marketing in broekzakformaat):

Ontwikkelen eigen online klanten- en volgersbestand.
Zelf dynamische en responsive bedrijfswebsite ontwikkelen.
Zelf (én snel) advertenties en evenementen maken en plaatsen.
Zelf categorieën voor producten- of diensten aanmaken.
Zelf een digitale etalage of menukaart ontwikkelen.
Advertenties, etalage en menukaart koppelen aan eigen website.
Versturen van advertenties via mailingprogramma.
Digitaal spaarpuntensysteem voor eigen klanten.
Klanten "Volg & Win spel" activeren.
Koppelen eigen webshop aan alle LMG platforms.
Koppelen ticketing systeem.
Communiceren via social media.
Klanten reviewprogramma voor het eigen bedrijf.
Uitgebreid digitaal reserveringsprogramma (voor restaurants).
Facturatie- en offerte module (zzp-ers).
Uitgebreide statistieken websitebezoek.
Ondernemers die niet beschikken over een eigen website of niet tevreden zijn over hun huidige kunnen via de SWITCH-module eenvoudig zelf een eigen bouwen en onderhouden, gebruikmakend van een eigen URL. Feitelijk is SWITCH een zeer uitgebreide online marketingtool, een zoekmachine die kan worden gekoppeld aan elk platform. Ondernemers die zich inschrijven via een lokaal platform worden automatisch én om niet ook getoond op de landelijke platforms die ** inmiddels heeft ontwikkeld: Vindhet.in, ************, ************, ************ (webshops) en ************ (horeca).

Nu het ontwikkeltraject is afgerond is SWITCH klaar voor de markt. Vandaar dat we jou dit bericht laten toekomen.

***zoekt de samenwerking met ondernemers, gemeenten, provincies, mediabedrijven, uitgeverijen, ondernemerscollectieven, banken, retailspecialisten en zzp-, mkb-, branche- en vastgoedorganisaties.

Onderdeel van de samenwerking is het ontwikkelen van dynamische collectieve local based marketing platforms (pfffff ;-), uitgerust met een zoekmachine waarmee consumenten en ondernemers heel gericht kunnen zoeken naar bedrijven, producten, diensten, evenementen en aanbiedingen (B2B en B2C). Consumenten kunnen er gratis "zoekertjes" op plaatsen.

Wil jij in jouw gemeente een eigen platform beginnen, dan stelt ***jou dit middels een SWITCH-licentie om niet ter beschikking. Ook de kosten voor onderhoud en doorontwikkeling van deze platforms zijn voor rekening van LMG. De enige kosten die je hebt zijn de hostingskosten (met SSL-certificaat) van je eigen platform.

Niets voor niets! Als jij als ondernemer of als collectief de inspanning verricht om ondernemers lokaal te verbinden via een eigen platform, dan stellen we daar een mooie beloning tegenover. *** biedt jou de mogelijkheid een interessant én doorlopend verdienmodel op te zetten. Een verdienmodel waarbij tot wel 60% van de omzet toekomt aan jou of het ondernemerscollectief. Een en ander is afhankelijk van het afgesloten abonnement (Premium of Professional). Geld dat men kan inzetten als werkkapitaal voor verenigingen of stichtingen ten behoeve van de marketing van het platform of gewoon om de verenigingskas te spekken. Ondernemers, mediabedrijven etc. kunnen het eigen bedrijfsresultaat te verbeteren.

Ondersteuning verlenen aan ondernemers. Dit verdienmodel kun je verder uitbreiden door het verlenen van ondersteuning (ontzorgen) aan ondernemers of collectieven bij het realiseren van online content. Je maakt zelf prijsafspraken met de opdrachtgever waarbij de opbrengsten volledig voor jou zijn.

Interesse? Reageer.

Geïnteresseerde professionals

    {{ item.displayName }} {{ item.displayName }}

    {{ item.displayDisciplines }}

    • {{ item.hourlyRate || '-' }} per uur
    • {{ item.cityName }}, {{ item.stateName }}
    • {{ item.nrSharedConnections }} gedeelde connecties

Nog geen geïnteresseerde professionals

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten