Terug

Handgel en verzorgende producten

Website en Apps

  • Opdracht status

    Gesloten
  • Interesse

    11
  • Geplaatst op

  • Locatie

    De opdracht kan volledig op afstand worden uitgevoerd
  • Budget

    In overleg
  • Geplaatst door

    Christine

Opdrachtomschrijving

Beste freelancer,

Het is de bedoeling een website te creëren onder wix (domeinnaam www.********************.com).
Inhoud:
Verzorgende producten bestaande uit een handgel, skinlotion en een purifying soap
+ webshop
Wat is onze achtergrond
Onze organisatie is in oorsprong een bedrijf die gepatenteerde producten ontwikkeld heeft en verkoopt met specialisatie tattooverzorging.
Daar hebben we 2 gamma’s:
- De recovery producten: de regenerating cream en de purifying soap om direct na het plaatsen van een tattoo te gebruiken
- De care producten met de bodymilk, de stick en de pocket balm. Deze producten dienen om de belijning en de kleuren van de tattoo intact te houden of te versterken.
Deze producten worden verkocht aan de tattooshops en via de webshops aan de particulieren. Dit alles is terug te vinden via www.***************.com
We zijn gestart in 2016 en ondertussen is er gebleken dat onze bodymilk zeer goed aanslaat ook voor mensen zonder tattoos maar met een allergische of gevoelige huid. Onze bodymilk hydrateert in zeer hoge mate waardoor een droge tot zeer droge huid verholpen kan worden. Ook in tijden van post corona tijdperk en het vele gebruik van handgel een aanrader om deze dagelijks ook voor je handen te gebruiken.
De purifying soap die PH neutraal is zorgt ervoor dat ze ontsmettend en antibacterieel is en tevens veel minder uitdroogt dan de vele andere zepen en douche gels.
Zijn er toch mensen die bv door extreem gebruik of van bijtende handgels toch super veel last hebben van vlekken of kloven op de handen mag er doorverwezen worden naar onze www.************.com tattoosite om daar de regenerating cream of pocket balm aan te kopen. Deze creams zijn vettiger maar door het nog hogere dosering van curcuma zorgt dit dat ontstekingen, kloven worden verholpen.
Huidige website
De bedoeling is om de layout van deze website te ontwerpen met als eyecatcher de handgel met 70% alcohol, die vooral uitblinkt in zijn prijs en voorradig is.
5l = 69 euro en 500 ml = 15 euro
En de producten skinlotion en Purifying Soap. De basis is aangelegd met noodzakelijke info. Graag creativiteit om de website en shop aantrekkelijk te maken.

Momenteel staat er op de website al wat uitleg en basis. Foto’s van de producten worden in de loop van de week gemaakt, dus kunnen gewoon bijgevoegd worden. Nu staan er niet de juiste foto’s.
5 producten verbonden aan een webshop.
Het is vooral de bedoeling om de juiste look and feel te creëren.
Dus liefst zo snel mogelijke realisatie, want de producten worden reeds verkocht (handgel)

Interesse? Reageer direct!

Geïnteresseerde professionals

    {{ item.displayName }} {{ item.displayName }}

    {{ item.displayDisciplines }}

    • {{ item.hourlyRate || '-' }} per uur
    • {{ item.cityName }}, {{ item.stateName }}
    • {{ item.nrSharedConnections }} gedeelde connecties

Nog geen geïnteresseerde professionals

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten