Terug

Gezocht: freelancer content

Tekst en Vertaling

  • Opdracht status

    Voltooid
  • Interesse

    10
  • Geplaatst op

  • Locatie

    De opdracht kan volledig op afstand worden uitgevoerd
  • Budget

    In overleg
  • Geplaatst door

    Valérie

Opdrachtomschrijving

Beste Freelancers,

Om het aanbod op onze webshop aan te vullen zijn we op zoek naar een freelance medewerker die de nodige productinformatie van nieuwe artikelen uitschrijft en aanvult. Ons huidige aanbod is reeds erg gevarieerd en blijft nog uitbreiden. Als verkoper proberen we de klant steeds een zo duidelijk omschreven beeld van de artikelen te geven.
Jouw taak zal bestaan uit 2 delen:
1) Bepalen van de belangrijkste productattributen
Op basis van een door ons aangeleverde spreadsheet moeten de correcte productattributen ingevuld worden. Elke productcategorie heeft eigen attributen die aangeduid moeten worden. Hierdoor kunnen bezoekers van de webshop makkelijker zoeken en filteren doorheen de webshop. Ook voor achterliggende automatische regels zijn goed aangevulde artikelen van belang.
Deze informatie vind je in het webportaal van de leverancier. Het is aan jou om deze informatie goed te vertalen in de spreadsheet. Aan de hand van de productfoto’s bekom je vaak nog meer nuttige informatie.
2) Schrijven van een leuke productomschrijving (tekstattributen)
Rekening houdend met onze schrijfstijl en SEO-gerelateerde zoektermen vorm je de productattributen om tot een vlotte beschrijvende tekst. Zo worden onze productomschrijvingen bijvoorbeeld steeds geschreven in de jij-vorm, bestaat het eerste deel uit een alinea waarin enkele kernwoorden vet aangeduid zijn en wordt deze alinea gevolgd door een bullet-opsomming met de belangrijkste kenmerken. Met onze duidelijke omschrijvingen trachten we het verschil te maken met andere webshops. Wij schenken hierbij ook veel aandacht aan SEO. Het is daarom belangrijk om gevarieerde teksten te schrijven met zoektermen die potentiële kopers gebruiken. Hoe beter we dit doen, hoe beter we online vindbaar zijn in zoekmachines. Productvarianten (zoals kleur) krijgen daarom ook telkens een lichtjes aangepaste tekst.
Deze beschrijvende tekst vul je (in html-vorm) in de spreadsheet in. Ook andere tekstattributen zoals een korte omschrijving met 4 kernwoorden en metadata moeten worden aangemaakt. (Een voorbeeld van hoe deze teksten opgemaakt moeten worden wordt uiteraard ook meegegeven.)

Met vriendelijke groet,

Geïnteresseerde professionals

    {{ item.displayName }} {{ item.displayName }}

    {{ item.displayDisciplines }}

    • {{ item.hourlyRate || '-' }} per uur
    • {{ item.cityName }}, {{ item.stateName }}
    • {{ item.nrSharedConnections }} gedeelde connecties

Nog geen geïnteresseerde professionals

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten