Terug

Freelancer gezocht voor startende website

Marketing en Communicatie

  • Opdracht status

    Voltooid
  • Interesse

    3
  • Geplaatst op

  • Locatie

    De opdracht kan volledig op afstand worden uitgevoerd
  • Budget

    In overleg
  • Geplaatst door

    Huseyin

Opdrachtomschrijving

Beste Freelancer,

Wij zijn opzoek naar een Freelancer als Affiliatie programma voor ons startende website. Enkel hebben wij nog geen ervaring hoe we het beste kunnen aanpakken zowel voor u en voor ons goed uit te komen.

Ik zal het kort proberen te vertellen:

Als eerst wil ik beperkt (5) categorie services bedrijven willen laten abonneren bij mijn website. Als bedrijven gids. Tot hier zijn er veel websites die dat hebben. Denk aan hotel -, kamer -, restaurant -. Zij betalen maandelijks abonnement naar de website om daar hun menu, kamers, hotels, etc te adverteren. De website is soort een tussenpersoon (agent) dat consument tot bedrijf koppelt. Klanten zijn beiden tevreden. |

Ik wil ( een project dat ik al meer dan 1 jaar bezig ben en sinds januari dit jaar met 3 developers actief ben) een bedrijvengids starten dat voor taxi, limousine, autoverhuurbedrijf, etc zal bedienen. De bedrijfseigenaren kunnen bij ons website een bedrijfs- pagina adverteren. Als een consument op ons website (ergens op locatie) suft zal de website automatisch het dichtstbijzijnde gezochte servicebedrijf de contact gegevens laten tonen zodat de klant direct contact kan opnemen. De bedrijfspagina zal dan uiteraard ook een booking - reserverings- dienst en eigen webshop hebben om hun producten (tickets) te verkopen. Wij zullen op achtergrond al zijn benodigd heden zowel adwords, adsense, marketing inschakelen en analysen (van gedeelte van zijn maandelijks abonnement) zodat de bedrijf geen terug kijk meer heeft om aan potentiële klanten te komen. En het bedrijf krijgt van ons een geautomatiseerde factuur.

Nou het Freelancers kant: De freelancers/affiliate/vertegenwoordiger kunnen deze bedrijfseigenaren benaderen en hun 10% korting geven aan maandelijks abonnement via hun uniek voucher code. Indien de code word in gevoerd door de bedrijfseigenaren zal de systeem ook direct weten dat de code van welk freelancer afkomstig is en zodoende zal de freelancer zijn commissie verdienen. Op ons website zal natuurlijk ook Wiki - Howto handleidingen bevinden om te bestuderen. Maar indien de freelancer zich meer kan inzetten en ons website; klanten kan supporten of meer actief bezig zal zijn op de forum / blog willen we extra belonen met punten wat gelijk is aan euro. Na 1 augustus willen wij officieel starten. Tot die datum word de website nog aangebouwd en de klanten kunnen voor een fictie bedrag abonneren.

Wat wij van plan zijn: Indien de Freelancer een Bedrijfseigenaren kan vinden dat op ons website willen abonneren willen wij de freelancers levenslang commissie van de genomen pakket abonnement betalen tot dat de eigenaar stopt met abonnement te betalen. Indien men actief bezig zal zijn als contact support willen we punten geven. Controle uitvoeren op geplaatste advertenties. De geregistreerde bedrijven controleren of het naar waarheid is geregistreerd, etc.

Wij denken: Gemiddeld €100 /permaand abonnements-- kosten. Daar gaat meer dan de helft naar de marketing zoals Google adwords, adsense, facebook etc. Een gedeelte gaat naar onderhoud server/website. Winst zal ongeveer 25% zijn. En van daaruit willen wij een commissie betalen voor de Freelancers. Wij dachten voor elk abonnement lead: 5%. Dus als de klant 1 jaar lang door betaald: 12 x €5= €60 winst in de jaar voor de freelancer van een klant/lead. De bedrijfseigenaar die een abonnement aansluit bij ons kan ook zijn eigen producten verkopen ons zijn eigen pagina. Indien u word geselecteerd als support krijgt u ook een commissie voor elk verkocht product dit is ook 5% van de waarde. Voor vragen beantwoorden, online chat functie, beheren van sociaal network zoals aanmaken van topics, forums, beantwoorden, verwijderen etc. krijgt u ook punten.

Ik zou graag willen weten of u geïnteresseerd in bent? Ik kan u een test login gevens om de website te bekijken.

Geïnteresseerde professionals

    {{ item.displayName }} {{ item.displayName }}

    {{ item.displayDisciplines }}

    • {{ item.hourlyRate || '-' }} per uur
    • {{ item.cityName }}, {{ item.stateName }}
    • {{ item.nrSharedConnections }} gedeelde connecties

Nog geen geïnteresseerde professionals

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten