Freelance opdracht - Marketing partner | Freelancer.be

Marketing partner

Marketing en Communicatie, Social Media campagne opzetten en/of uitvoeren

Geplaatst
1 December 2019
Locatie
Antwerpen, Antwerpen
Contact
Nee, maar ik wil wel graag een of twee maal face-to-face overleggen
Termijn
Binnen 1 maand
Budget
In overleg
Reacties
9

Opdrachtomschrijving

Beste Freelancers,

Er is een oplossing waarbij elke ondernemer het netto inkomen sterk kan verhogen.

We kijken uit naar een professioneel partner op vlak van sociale media.
De diensten die we verstrekken vindt je kort samengevat in deze mail:

In eerste orde verstrekken we een dienst aan ondernemers waarbij de belastingdruk geoptimaliseerd wordt tot een vlaktaks van maximaal 10% (zoals je allicht weet, de meeste ondernemers gaan zonder optimalisatie gebukt onder 30% belastingaanslag) De investering voor de ondernemer komt in theorie op € 3.500
In de praktijk kan de investering van € 3.500 worden voldaan door de overheid.
De inkomsten die de ondernemer recupereert op vlak van belastingen - de daadwerkelijke winst die de ondernemer zal verkrijgen - dit alles is een zuivere bron aangezien de ondernemer meer van zijn hard verdiende inkomsten kan behouden.

In tweede orde kunnen we voor ondernemers wiens zaak nog geen positieve balans heeft ook de kredietwaardigheid van de onderneming optimaliseren zodat het mogelijk wordt om een krediet te verkrijgen tot € 80.000. We kunnen ook een totaal nieuwe vennootschap oprichten waarbij reeds vanaf dag 1 geen oprichter aansprakelijkheid is en solvabiliteit kan worden aangetoond naar de financiële instellingen.

(de afgelopen jaren hebben we zeer discreet en kleinschalig gewerkt. We werkte alleen op referentie van bestaand cliënteel. We hebben op heden geen website, geen sociale media, geen advertenties, helemaal niets van dat alles. Er zijn dus wel wat uitdagingen om tot een meerwaarde te komen)

Onze planning en voorstelling bij 2019: De juridische en fiscale dienst bij de sales blijven we voor onze rekening nemen. Al wat sociale media marketing zoals Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat en andere publiciteit betreft gaan we in handen geven van een professional. (ik verwacht dat zelfs alleen de Facebook ads reeds het gewenste resultaat zal genereren)

Wil je bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen dan hoor ik graag van je.

Beste groet,

An

Meer opdrachten in dit vakgebied

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play