In de pers
 • App voor zzp-jobs gelanceerd

  In de nieuwe Nederlandse iPhone-app Freelancer worden vraag en aanbod van zzp-klussen bij elkaar gebracht.De app is gebaseerd op de gelijknamige website, zo meldt de nieuwssite iPhoneclub.nl dinsdag. Het doorbladeren van de zzp'ers en klussen is gratis, net als het aanmaken van een account. Voor de vervolgstappen worden aanvullende abonnementen aangeboden, via een betaling op de website. Deze kosten 45 euro per 3 maanden of 60 euro per jaar. In de app kan gericht gezocht worden op categorie, locatie en eventueel cv en VAR. Vervolgens wordt de toenadering tussen de twee partijen gefaciliteerd.

 • Freelancer iPhone-app: zoeken naar ZZP'ers en klussen

  Gezocht: een projectmanager video voor een serie interviews. Aangeboden: een schrijfster gespecialiseerd in commerciële teksten voor 40 euro per uur. Vraag en aanbod omtrent freelancers komen bij elkaar in de nieuwe Nederlandse iPhone-app Freelancer, gebaseerd op de gelijknamige .nl-website. Het doorbladeren van ZZP’ers en klussen kost niks en ook een account nemen is gratis. Voor de vervolgstappen biedt de app aanvullende abonnementen aan.

 • Freelancer.nl komt met eigen app

  Freelancer.nl lanceerde afgelopen week een eigen app; Freelancer. 'Met deze app bieden wij freelancers een extra mogelijkheid om direct, snel en eenvoudig interessante opdrachten te bekijken', vertelt Niels van der Schoot directeur van Freelancer.nl.

 • Nederlands escrowplatform voor freelancers

  Online marketeer Niels van der Schoot is een naar eigen zeggen eerste platform voor freelancers begonnen volgens een escrow-systeem, Freelancer.nl. Bij betalingsproblemen is er een derde partij die kan bemiddelen.

 • Freelancer.nl lanceert escrow-systeem

  Freelancer.nl beschikt over een uniek betaalsysteem, escrow genaamd. Uit onderzoek is gebleken dat freelancers te lang moeten wachten op hun betaling of dat de betaling zelfs helemaal niet plaatsvindt. Daarnaast kost het de opdrachtgever vaak veel tijd om de juiste kandidaat te selecteren en zijn bemiddelingsbureaus vaak erg duur. Freelancer.nl biedt de oplossing voor dit probleem, door een escrow-service aan te bieden waarmee freelancers en opdrachtgevers veilig zaken kunnen doen, eventueel op afstand. De service kan, na activatie van uw account als freelancer, zonder transactiefees gebruikt worden.

 • Freelancer.nl lanceert uniek escrow-systeem

  Freelancer.nl is een nieuwe website die inspeelt op de toenemende vraag naar flexibele professionals voor een kortlopende opdracht. Door middel van een betaalmethode gebaseerd op de succesvolle internationale site Freelancer.com, kunnen Nederlandse freelancers en opdrachtgevers nu ook veilig op afstand zaken doen. Daarnaast biedt de website een ID-, CV-en VAR-checkom zo de kandidaat te valideren, wat de opdrachtgever een hoop tijd scheelt.

Freelancers, KMO's én onderstaande bedrijven plaatsen opdrachten op Freelancer.be

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play