Terug

Isabelle

Beoordeling
(4.8/5.0)
Vakgebied Webinar Expert | Team van Virtual Assistants
Locatie Gent, Oost-Vlaanderen, BE
Beschikbaarheid 10 uur per week
Profiel weergaven 332

Over ons
Wij zijn een klein team van goed op elkaar ingespeelde freelancers, elk met hun eigen specifieke talenten, die ook als back-up van elkaar fungeren. Samen bieden wij Virtual Assistance diensten aan, waarbij wij op afstand de gedeeltelijke of volledige (online) administratie van onze klanten opvolgen. We staan onze klanten bij met al ons kennen en kunnen. En dat kennen en kunnen breidt ook nog steeds uit, dankzij onze klanten. Want zij weten regelmatig een nieuwe uitdaging aan de mix toe te voegen waardoor het werk interessant blijft.

Dat verklaart meteen waarom wij zo veelzijdig zijn. Heeft onze klant iets nodig? Dan bekijken wij of we die skills in huis hebben of deze ons op korte termijn eigen kunnen maken! Wil jij ook enkele van jouw taken aan ons toevertrouwen? Contacteer ons dan voor een verkennend gesprek, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing.

Over mezelf
onderneemster - mama & echtgenote - duizendpoot - probleemoplosser

Een greep uit onze dienstverlening

Webinars: meer dan 7 jaar ervaring met het technisch ondersteunen en modereren van webinars
Online: websites en webshops inhoudelijk up-to-date houden - beheer sociale media & ads - elektronische nieuwsbrieven - ...
Virtual assistance: sterk in Word, Excel en Powerpoint, debiteurenbeheer, boekhoudkundige ondersteuning (opmaak facturen en creditnota's, verwerken van rekeninguittreksels, ...), mailboxbeheer, agendabeheer, ...
Bedrijfsopleidingen in diverse kantoortoepassingen (Microsoft Office - Mailchimp - ...) en bedrijfspraktijken (succesvol debiteurenbeheer - ...)
Databases: ontwikkelen van vlotte databasesystemen in Filemaker
Websites: opbouwen van eenvoudige websites op basis van Wordpress

  • Beschrijving opdracht
  • Communicatie
  • Voorwaarden van betaling
  • Professionaliteit
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Termijn
  • Professionaliteit
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten