Verhogen online zichtbaarheid & autoriteit

Afbeelding: Verhogen online zichtbaarheid & autoriteit

Mijn klant had een website die niet de verhoopte resultaten opleverde. Meer bepaald kreeg hij niet genoeg klanten in zijn praktijk als coach en voor zijn high-end trainingsprogramma. In een eerste fase focusten we op het werven van meer leads en klanten voor zijn één-op-één sessies. In een volgende fase zorgde ik voor mijn klant voor meer conversie voor zijn high-end trainingsprogramma.

Opzetten van meerdere inkomstenstromen voor klanten

Afbeelding: Opzetten van meerdere inkomstenstromen voor klanten

Wat begon als een eenvoudig web design project werd uiteindelijk een omvangrijk business development project. In het begin lag de focus op het bouwen van een nieuwe gebruiksvriendelijke website zodat prospects mijn klant makkelijker konden vinden en deze hen kon converteren op hun website. In een tweede fase bouwde ik voor mijn klant een webshop en membership site zodat ze hun bedrijf sneller konden laten groeien.

Conversiegerichte copywriting voor product sales funnel

Afbeelding: Conversiegerichte copywriting voor product sales funnel

Voor een super greens supplement heb ik voor mijn klant verschillende conversiegerichte teksten aangeleverd. Meer bepaald, webteksten voor de optin en de sales page, teksten voor drie e-books en elf e-mails voor de sales e-mail campagne. Deze laatste converteerde aan gemiddeld 12%. Op enkele weken tijd haalden we bijna 500 leads binnen.

SEO, SEA, Lead Generation & Copywriting

Website: SEO, SEA, Lead Generation & Copywriting

We lanceerden deze geoptimaliseerde website in december 2020. In het begin gebruikten we Google en Bing Ads om verkeer, klanten en leads te genereren. Na minder dan zes maanden hadden we genoeg organisch verkeer om de advertentiecampagne volledig stop te zetten.

https://www.tantra-healing.eu
Website voor Barber Shop

Website: Website voor Barber Shop

We maakten een nagelnieuwe Wordpress website 'from scratch' met een geïntegreerde reservatiemodule. We optimaliseerden zijn Google Mijn Bedrijfspagina en ontwikkelden een strategie om z.s.m. verkeer te genereren.

https://demanenonly.be/
Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten