Webdesigner leuker dan webdeveloper? 5 vooroordelen | Freelancer.be

Webdesigner leuker dan webdeveloper? 5 vooroordelen

Gepubliceerd op 7 December 2017

Natuurlijk heb jij als freelance webdesigner of webdeveloper het mooiste beroep ter wereld! En door de steeds verdergaande automatisering ziet jouw toekomst er rooskleurig uit.  Qua inkomen dan. Een ander verhaal is je imago. Als er een beroepsgroep is waarover het barst van de vooroordelen is het wel de IT.
 
Welke vooroordelen zitten jou dwars? Welke grapjes kan jij niet meer aanhoren? Wij zetten de 5 grootste vooroordelen over webdesigners en webdevelopers op een rijtje.
 

  1. Webdesigners zijn creatief en webdevelopers zijn slim
  2. Webdevelopers en –designers houden van LARP-en, Lord of the Rings en Star Trek. Of wacht, was het nou Star Wars?
  3. T’ers zijn slecht in sporten, en klussen.
  4. Als IT-er, ongeacht je vakrichting, heb je verstand van elk computerprobleem en doe je in het weekend niets liever dan de oude pc van je tante weer aan de praat krijgen.  
  5. Webdesigners zijn modieus en webdevelopers gaan gekleed zoals Mark Zuckerberg van Facebook.
 
Houd jij niet van hokjes en vooroordelen? En ben jij als gedreven IT’er steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging? Op Freelancer.be leggen wij de lat net zo hoog als jij en kan jij eenvoudig in contant komen met nieuwe opdrachtgevers. Zodat jij je niet meer druk hoeft te maken over het vinden van interessante nieuwe opdrachten. Aan jou dan enkel nog de schone taak deze bovengenoemde vooroordelen over webdesigners en webdevelopers al dan niet uit de wereld te helpen bij je nieuwe opdrachtgever.  May the force be with you ;-P

Door: Willemijn ter Brugge
Linked-In: https://www.linkedin.com/in/willemijn-ter-brugge
 
Willemijn is een allround strategisch adviseur voor het MKB. Ze is opgeleid tot psycholoog en controller en heeft een passie voor alles wat met online te maken heeft. Haar werk is pas geslaagd wanneer de online marketingkanalen van een ondernemer dezelfde uitstraling en aantrekkingskracht hebben als de ondernemer en zijn onderneming in real life.
 
 

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog.

Experts

blogger1

Liesbeth Vergauwen

Meer klanten online bereiken met uw website, nieuwsbrief of op social media? Als freelance copywriter en web specialist helpt Liesbeth u daarbij.

Download de gratis Freelancer applicatie