50%

BLACK FRIDAY ACTIE

Korting op een premium jaarabonnement

{{ days }} Dagen
{{ hours }} Uur
:
{{ minutes }} Min
:
{{ seconds }} Sec
resterend tot de actie afloopt
JA, IK WIL DEZE EENMALIGE KORTING

Onze Black Friday promotie loopt van 26 Nov tot 5 Dec 2021.

Bekijk hier onze actievoorwaarden.
Terug

Freelancen saai? No way!

Ik ben dus blijkbaar een 'digital nomad'. Als je het googled ​ lees je op Wikipedia​'  Digitale nomaden zijn personen die het internet gebruiken om hun werk locatie onafhankelijk uit te voeren. Tegelijkertijd leven ze een "nomadisch" bestaan door veel te reizen en op die manier optimaal gebruik te maken van hun flexibele manier van werken en geld verdienen'​.

Van overal in de wereld. Yes! Ja dat wil ik van overal in de wereld kunnen werken. Zolang ik mijn computer en internet heb is alles mogelijk ... Heel open minded. Dat is mijn doel. Ik ben er al mee begonnen op vakantie aan zee. Achter een leuke dag op het strand zat ik 's nachts een poster te maken. Tijdens het ontbijt nog wat correcties en dan hop op stap ​met mijn dochter go-​car rijden. Zo doe ik het ook als ze naar school gaat. Ik werk voor mijn klant en​ haal haar af als school uit is en ga verder met mijn opdracht als ze in bed ligt.

Parttime of fulltime? Neen niet exact maar gewoon 100 % flexibel. Per uur, per dag. Paar dagen,  maanden, ... Privé en werk lopen over in elkaar. Ik werk voor mijn klant van thuis uit of waar ik ben. En ga ook op locatie bij bedrijven interventies doen. Inspringen als de redder in nood. En pas het aan de schooluren aan van mijn dochter. Kwaliteit voor iedereen dat is mijn doel! Everybody happy! De klant, mijn dochtertje van 3 en ikzelf. ​Ik word er gelukkiger van.   ​Het is heel gevarieerd van mode tot whatever. Ik kom op allerlei plaatsen, bedrijven, ontmoet fijne interessante​ klanten, beleef zoveel nieuwe dingen en leer zoveel bij.

Wil je dagelijks nieuwe opdrachten ontvangen in jouw branche? Meld je dan hier gratis aan.

Reacties

Operatie is mislukt!
Probeer het later opnieuw. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen.
Wij maken gebruik van cookies om onze site en jouw ervaring te verbeteren. Door verder te gaan op onze site accepteer je ons cookiebeleid.
Meer weten