Wie heeft er zin in een (digitale) vrijdagmiddag borrel? | Freelancer.be

Wie heeft er zin in een (digitale) vrijdagmiddag borrel?

Gepubliceerd op 21 April 2020

In deze vreemde tijden is de behoefte aan contact, ontspanning en gezelligheid groter dan ooit. Dat we even niet fysiek samen kunnen werken, netwerken of afspreken, hoeft niet te betekenen dat we geen contact kunnen houden. Digitaal of telefonisch contact is belangrijker dan ooit. Veel freelancers hebben aangegeven bij ons dat zij het heel belangrijk vinden om vooral contact te blijven houden! Zowel vanuit zakelijk als sociaal oogpunt. Want thuiswerken en thuis zitten betekent niet automatisch geen netwerk- of vrijdagmiddagborrels. Tenminste, niet als het aan TUBES Wines & Spirits by the Glass ligt!

De borrelbox

TUBES lanceerde vorige week www.geefeenborrel.nl. Een platform waarmee men letterlijk en figuurlijk een borrel kan (weg)geven in de vorm van een borrelbox. De Geef Een Borrelbox is een brievenbusbox met daarin 3 verschillende wijnen per glas, in de vorm van een tube van 100 ml. Een complete wijnproeverij op je deurmat, inclusief 3 wijnkaartjes met interessante proefnotities over de betreffende wijnen en een persoonlijke boodschap. Een leuke manier om in deze tijden van sociale isolatie samen te komen op afstand of iemand te laten weten dat je aan hem/haar denkt. Zo vrolijk je niet alleen jezelf en een ander op maar je steunt hiermee ook het Rode Kruis. Per verkochte box doneert TUBES € 1,50 aan het Rode Kruis om hen te steunen in de strijd tegen het coronavirus. 

Met het concept geefeenborrel.nl hoopt TUBES wat positiviteit te kunnen verspreiden en mensen tevens te motiveren om thuis te blijven. De borrelbox biedt de mogelijkheid om het ook in tijden van social distancing gezellig te maken en contact te houden met elkaar. Want weten dat er iemand is die aan je denkt, of waar je samen virtueel een wijntje mee kan drinken: dat scheelt een slok op een borrel!

Bestellen

Dus waar wacht je op? Bestel een ‘Borrel’ en laat deze direct bezorgen op ieder gewenst adres in Nederland of België! Of, plaats meerdere bestellingen en laat boxen bezorgen bij zakelijke of persoonlijke relaties. En vergeet jezelf niet! Plan een videocall en voilà; een digitale (netwerk)borrel.

Win een Borrelbox!!

Wij doen de voorzet om jullie te motiveren om digitaal te borrelen in deze tijd en geven 5 ‘Geef Een Borrelboxen’ weg. Wat moet je doen om te winnen? Plaats hieronder in een reactie met welke freelance collega/vriend jij graag digitaal wilt borrelen. Wie weet ben jij een van de gelukkige om deze box te winnen!  

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog.

Experts

blogger1

Birgit van de Wijer

Birgit heeft een grote passie voor taal. Zij levert content voor blogs en websites en daarnaast is zij vertaler in Frans, Engels en Nederlands. 

blogger1

Isabelle Colle

Isabelle is een gepassioneerde copywriter die een verscheidenheid aan onderwerpen, doelpublieken, talen en outputkanalen onder de knie heeft.

Download de gratis Freelancer applicatie

Available on the App Store
Available on Google Play